Urfa için kritik uyarı!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa için kuvvetli yağmur ve kuvvetli kar uyarısı yapıldı....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

26 Ocak Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa’nın kuzeyi Haliliye, Karaköprü, Halfeti, Hilvan, Siverek, Viranşehir ve Bozova için Cumartesi günü sabah saatlerinde kadar kuvvetli yağmur ile kar yağışı uyarısı yapıldı.

Ayrıca, Mardin'in kuzeyi Midyat, Ömerli, Dargeçit, Derik, Mazıdağı, Savur, Yeşilli, Artuklu ile Diyarbakır'ın kuzey ve batısının yüksekleri Bağlar, Sur, Kocaköy, Çınar, Dicle, Hani, Kulp, Kayapınar, Yenişehir, Çermik, Çüngüş, Ergani, Hazro, Lice, Eğil kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı aktarıldı. 

Kar kalınlığının yer yer 10 ile 20 santim arasında olacağı Şanlıurfa’nın güneyinde bulunan Eyyübiye, Suruç, Harran, Birecik, Ceylanpınar ve Akçakale, Mardin'in güneyi Kızıltepe ve Nusaybin ile Diyarbakır’ın güney ve doğusu Silvan ve Bismil ve Batman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak yağışın beklendiği kaydedildi.

Ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve don olayı ile kar örtüsü bulunan dağlık kesimlerde ve dik yamaçlarda çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Urfa için kritik uyarı!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum