Tapan’dan o doktorla ilgili flaş iddia!

Şanlıurfa’da basın sektörünün duayen isimlerinden olan gazeteci Mehmet Emin Tapan Harran Üniversitesi hastanesiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya üzerinden Harran Üniversitesi’nde babasının göz ameliyatı olduğunu belirten gazeteci Tapan, bu ameliyat sonrası babasının büyük ölçüde görme kaybı yaşadığını söyledi. 

Gazeteci Tapan yaptığı açıklamada, “Babam katarakt ameliyatı için devlet hastanesine müracaat ederek ameliyat oluyor. Ameliyat sonrası gözünün tam düzelmediğini fark ederek tekrar aynı doktora gidiyor. Buradaki doktor göz arkasında bir sıkıntının olduğunu belirterek üniversite hastanesine gitmesini öneriyor. Harran Üniversite Hastanesinde retina bölümüne bakan tek doktorun Ali Şimşek olduğu söylenerek ona yönlendiriliyor. Ali Bey yapacağı operasyon için ücretini medikale ödemek kaydıyla ameliyat ediyor. Ardından gözünün iyileşmediğini fark eden babam tekrar aynı doktora gidiyor. Bu kez göz arkasına iğne yapacaklarını söyleyerek 2 defa bu işlemi uyguluyor. Bu operasyonların ardından yine görme sorunu devam ettiği için doktor beye ulaşmaya çalıyor ama ulaşamıyor.” dedi.

Sözlerini sürdüren Tapan, “Son olarak Nizip’te bir doktor tarafından muayene edildikten sonra gözünün %1 gördüğü söyleniyor ve önceki ameliyat sırasında gözün arkasındaki perdenin delindiğini ifade ediliyor. Acilen ameliyat olması ve tekrar değerlendirme yapılması için ameliyatı yapan doktora görünmesi gerektiği söyleniyor. Ama doktora ulaşmak için Rektör, Başhekim ve Hastane yetkililerini aramamıza rağmen bu mümkün olmuyor. Zor koşullarla birkaç tanıdık doktor vasıtasıyla asistanlarından birine ulaşılarak minnet rica ile ücret karşılığında kontrol muayenesi yapılıyor. Tekrar ameliyat olması gerektiği söylenerek Pazartesi günü için ameliyat randevusu veriliyor. Malum şahıs bu olayın yaşandığı gün terfi edilerek Dekan oluyor. Attığım twit sonrası ise kaza geçirmemiş olmasına rağmen elinin incinmiş olduğu tarafımıza bildirilerek ameliyatı yapamayacaklarını ve başka hastaneye sevk edeceklerini söylüyorlar. Bu olayın peşini bırakmayarak en kısa sürede Prof.Dr. Ali Şimşek hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Tapan’dan o doktorla ilgili flaş iddia!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum