Atilla'dan Güçlü Mesaj:Hep Birlikte Kazanacağız

Ceylanpınar'ın sevilen ismi Seyyithan Atilla, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceylanpınar'ın sevilen ismi Seyyithan Atilla, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ceylanpınar'ın sevilen ismi Seyyithan Atilla, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Atilla, seçim bürosuna gelen ve katılımın yoğun olduğu bir buluşmada, hemşehrilerine duygu dolu bir konuşma yaptı.

Ceylanpınar'ın geleceğine ışık tutacak adımlar atmak için yola çıkan AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla, seçim bürosunda coşkulu bir kalabalığa seslendi. Ceylanpınarlıların destekleriyle birlikte yeni bir dönemin kapılarını aralamaya hazır olduklarını belirten Atilla, "Ceylanpınar’ımızın aydınlık geleceği için gece gündüz demeden AK Parti seçim büromuza gelerek, güçlü bir şekilde destek veren tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Atilla'nın konuşmasında vurguladığı birlik ve beraberlik ruhu, Ceylanpınarlıların ortak hedefleri etrafında kenetlenmelerini sağladı. "Hep birlikte yeni bir tarih yeni bir destan yazacağız" diyen Atilla, gelecek için umut dolu bir vizyon ortaya koydu. Ceylanpınar'ın potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek ve her kesime eşit fırsatlar sunmak için çaba göstereceklerini ifade eden Atilla, "Bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur. Ceylanpınarlı kardeşlerimizin desteğiyle birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Atilla'dan Güçlü Mesaj:Hep Birlikte Kazanacağız

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum