Baydilli şampiyonlarla buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, U-16 ve U-18 kategorisinde Şanlıurfa Şampiyonu olan Karaköprü Belediyespor altyapı sporcuları ve aileleri ile bir araya gelerek başarılarından dolayı tebrik etti....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

U-16 ve U-18 kategorisinde Şanlıurfa Şampiyonu olan Karaköprü Belediyespor’un alt yaş sporcuları ve aileleri şampiyonluk kupalarını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye takdim etti.

Şampiyonluk kupası takdim törenine Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Uludağ, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, kulüp yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktörü Besim Durmuş, futbolcular ve altyapıdaki futbolcuların aileleri katıldı.

 

“EN BÜYÜK GÖREV ANNELERE VE BABALARA DÜŞÜYOR”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli programda bir konuşma gerçekleştirirken, “Bizim gençliğe sahip çıkıp, onları doğru bir şekilde yönlendirmemiz gerekiyor” dedi. 

Başkan Baydilli gençliğe sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Annelerin babaların burada olması, çocuklarınızı bize güvenerek gönderip o konuda sporcu olarak yetişmeleri adına yanımızda olmanız ve bizimde bu konuda inşallah her zaman büyük bir aile ile yanınızda olacağımızın düşüncesi olsun göstergesi olsun. 

Nesli ihya etmesek o ihya edemediğimizi nesil imar ettiğimiz şehri yıkar. Ondan dolayı bizim gençliğe sahip çıkıp, onu doğru bir şekilde yönlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda en büyük görev annelere ve babalara düşüyor. Çünkü bizler o konuda yapacağımız, alanlarla tesislerle sizlerin onları oraya yönlendirip en iyi şekilde kendilerini geliştirip boş zamanlarını dolu dolu geçirmelerine vesile olmamız gerekiyor.” 

 

“190 EVLADIMIZ ALTYAPIDA”

Karaköprü Belediyespor’un alt yapısında yaklaşık 190 çocuğun olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Hepsinin de ciddi manada sporcu olduklarını 2006 ile 2014 yaş grubu arasındaki takımların oluşturulduğunu ve yine bana verilen çizelgede çok güzel başarılar elde edildiğini görüyorum. Ben değerli başkanımı ve yönetimini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

“İLERDE ÇOK DAHA BÜYÜK YERLERDE OLABİLİRSİNİZ”

Gençlerin ileride daha büyük yerlerde olacağını ifade eden Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ yaptığı açıklamada, “Biz burada büyük bir aileyiz. Bu ailenin en büyük ferdi, bu takım için bu şehir için bu ilçe için çok önemli şu an aramızdaki genç kardeşlerimiz için söylüyorum. İlerde çok daha büyük yerlerde olabilirsiniz. Bu hem sportif açıdan öyle hem de akademik olarak öyledir” yorumunu yaptı.

Son olarak söz alan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, futbolcun kendisini hayatını içine attığını vurgulayarak, “Alt yapılarda futbol oynadık. Sokaktaydım, okuldan ayrılıyordum. Beni futbol hayatın içine soktu. Hayata içinden en değerli şey, küçük yaş grubunda, Allah sana iyi bir öğretmen iyi bir arkadaş nasip etsin” dedi.

Programın sonunda Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri genç şampiyonlara kupalarını takdim ederken günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

Baydilli şampiyonlarla buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum