Urfa için kritik uyarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Mart Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa’nın doğusunda yağışın (Hilvan, Viranşehir, Siverek, Ceylanpınar) kuvvetli olması bekleniyor. 

Genel olarak yağmur ve sağanak, zamanla sıcaklıkların düşmesiyle 1000 m üzeri rakımlı kesimli yerlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve kar yağışı beklenen yerlerde tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Ayrıca, yağışların, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren Diyarbakır çevreleri, Mardin’in batısında (Artuklu, Mazıdağı, Savur, Derik, Ömerli, Yeşilli, Kızıltepe), Batman’ın kuzey kesimlerinde (Merkez, Beşiri, Kozluk ve Sason) bölgelerinde de etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır ve Batman’daki vatandaşların sel ve su taşkınlarına karşı dikkatli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

Urfa için kritik uyarı!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum