Başkan Mirkelam’dan büyük müjde!

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam başarılı lise öğrencilerine büyük müjde verdi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birecik Kaymakamlığı ile Birecik Belediyesi koordinesinde Belediye Kültür Merkezinde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile birlikte lise öğrencileriyle buluşan Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam üniversite sınavında dereceye girecek olanlara burs vereceğini söyledi.

Lise öğrencilerinin sorun ve taleplerini Vali Şıldak ile birlikte dinleyen Başkan Mirkelam, öğrencilik dönemlerinde zor şartlardan geçtiğini belirterek, “Çocuklarım sizler her biriniz bizim yavrularımızsınız, ülkemizin geleceği sizlersiniz. Biz Birecik Belediyesi olarak gece gündüz demeden sizler için çalışıyoruz. Ben burada herkesin huzurunda söz veriyorum, üniversite sınavında dereceye girecek olanlara kendi yanımdan burs vereceğim. Aranızdan özellikle tıp-mühendislik gibi bölümlere giren öğrenciler olursa burslarını ben Belediye kaynaklarından değil, kendi yanımdan bizzat vereceğim.” Diye konuştu.

Programa Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruşların temsilcileri ile öğrenciler katıldı. 

Bu arada programın ardından Başkan Mirkelam’ın şahsi hesabı tarafından karşılanan soru bankaları öğrencilere dağıtıldı.

Başkan Mirkelam’dan büyük müjde!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum