45 İlde Flaş Narkogüç Operasyonu!

Uyuşturucu madde imalatçıları ve sokak satıcılarına yönelik aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 45 ilde NARKOGÜÇ-43 operasyonu düzenlendi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca düzenlenen operasyonlarda 423 ekip, bin 435 personel, 1 hava aracı ve 23 narkotik dedektör köpek görev aldı. 

 

Yapılan aramalarda 1 ton 661 kg uyuşturucu madde ve 417 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, toplam 305 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Operasyonların İzmir, Ankara, Adana, Hatay, Sakarya, Gaziantep, Osmaniye, Tokat, Konya, Antalya, Bitlis, Bursa, Malatya, Muğla, Balıkesir, Van, Kocaeli, Ordu, Denizli, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kırklareli, Samsun, Kars, Elazığ, Aydın, Kayseri, Trabzon, Kırıkkale, Diyarbakır, Mersin, Düzce, Mardin, Kahramanmaraş, İstanbul, Çorum, Karaman, Bilecik, Kırşehir, Erzurum, Isparta, Kilis, Bolu, Sivas ve Yozgat olmak üzere toplam 45 ilde yapıldığı bildirildi.

 

İçişleri Bakanlığının resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.” ifadelerine yer verildi.

45 İlde Flaş Narkogüç Operasyonu!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum