14 İlde flaş operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 14 ilde Kıskaç-6 operasyonlarının yapıldığını duyurdu....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-6” Operasyonlarında 42 şüpheli Yakalandı. FETÖ'cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Bakan Yerlikaya ayrıca, “Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Konya, Ardahan, Manisa, Kayseri, Bursa, Rize, Çanakkale, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir, Kırıkkale ve Eskişehir’de FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “KISKAÇ-6” Operasyonlarında: Örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün “Gaybubet Evlerinde" barınan, Örgütün “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde yer alan, Haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve Örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 42 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu; Sahte kimliklere, Çok miktarda Türk Lirasına ve Dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hain FETÖ’ye Göz AçtırmayacağızAziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.” ifadelerini kullandı.

14 İlde flaş operasyon!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum