O okula anlamlı ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve il protokolü geçen yıl meydana gelen depremlerde yaşamını yitiren öğrencilerin sınıflarına giderek karanfil bıraktılar....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden öğrenciler için Şanlıurfa’da anma programı düzenlendi. İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Vali Hasan Şıldak ve il protokolü geçen yıl meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden öğrencilerin sınıflarını ziyaret ederek karanfil bıraktılar.

Depremlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen TBMM Başkan Vekili Bozdağ, geride kalanlara sabır diledi.

Vali Şıldak ise, “Depremde kaybettiğimiz öğrencilerimiz ve öğretmenimizin olduğu İbrahim Tatlıses İlkokulunu ziyaret ettik. Sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün deprem şehitlerimizin mekânı cennet olsun.” dedi.

Bu arada programa TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ve Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, milletvekilleri Emin Önen, Abdurrahim Dusak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

O okula anlamlı ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum