Vali Şıldak 04.17’de protokolü topladı

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bu yıl depremin gerçekleştiği saatte anma programı ve basın açıklaması gerçekleştirildi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 112 Acil Komuta Merkezinde il protokolünü toplayarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasının hemen öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından depremle alakalı izlenen videonun ardından Vali Şıldak yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da deprem sonrasında yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Vali Şıldak, asrın felaketinin hemen ardından Devletin bütün kurumlarıyla birlikte tüm imkanlarıyla sahada vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve güçlü bir koordinasyonla çalıştığını ifade etti.

Programa Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Milletvekili Emin Önen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruşların temsilcileri katıldı.

Vali Şıldak 04.17’de protokolü topladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum