Urfa’da uyuşturucuya geçit yok

İçişleri Bakanlığı himayelerinde Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalar devam ediyor....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kentte son olarak narkotik madde kullanımının yoğun olarak bilindiği bölge ve mahallelerde şok denetimleri yapıldı. Yapılan denetimde sonucunda farklı miktar ve çeşitte uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 şüpheli şahsa adli işlem yapıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Mücadelemiz de kararlıyız, zehir tacirlerine geçit vermeyeceğiz. İl Emniyet Müdürlüğümüzce, narkotik suçlarla mücadelemiz kapsamında ilimizde narkotik madde kullanım ve satışı ile ilgili yoğun ihbar gelen tüm bölge ve mahallelerimizde şok denetimlerimiz devam etmektedir. Yapılan denetimlerimiz de farklı miktar ve çeşitte uyuşturucu maddeler ele geçirilmiş, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 şüpheli şahsa adli işlem yapılmıştır. İlimizin her noktasında suç ve suç unsurları ile mücadelemiz artarak devam edecektir.” denildi.

Urfa’da uyuşturucuya geçit yok

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum