Yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Kapalı Yüzme Havuzunda açacağı kurslarında 7-14 yaş aralığındaki çocuklar eğitmenler eşliğinde ücretsiz bir şekilde yüzme öğrenecek....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi yaz kurslarıyla çocuklarının tatilde zamanını verimli değerlendirmesini sağlıyor. Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan spor kurslarının ardından 7-14 yaş arası çocuklar için Doğukent Kapalı Yüzme Havuzunda ücretsiz yüzme kursu başlıyor.

Çocukların gölet ve süs havuzlarında tehlikeli bir şekilde yüzmesini istemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin talimatıyla açılacak kurslarda çocuklar güvenli bir ortamda yüzmeyi öğrenecek.

Okullara ara verilen yaz aylarında çocukların boş zamanını yüzme öğrenerek değerlendirmesi için profesyonel antrenörler tarafından ücretsiz olarak verilecek olan yüzme kursunda çocuklara temel yüzme ve nefes teknikleri öğretilecek. Yüzme kursu pazartesi ve salı erkekler için, perşembe ve cuma günleri de kız çocukları için saat 10.00- 12.00 arası gerçekleşecek.

Çocuklarını yüzme kursuna kaydetmek isteyen velilerin başvurusunu Doğukent Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirip form doldurması gerekiyor.

Yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum