Urfa’da flaş operasyon

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah, şarjör, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına karşı yapılan faaliyetler kapsamında Viranşehir ilçesinde kaçak silah ticareti yaptığı tespit edilen bir kişiyi yakalanmasına yönelik 4 temmuz günü Viranşehir ilçe Komutanlığı ve Jandarma il komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli şahsın ikametine operasyon gerçekleştirildi. 

Şüpheli şahıs operasyonu yapıldığı evde suçüstü yakalandı. İkamette yapılan aramalar sonucunda 18 adet ruhsatsız tabanca 19 adet tabanca şarjörü 28 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği 2000 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda yakalanan şüpheli 2 kişi adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 'silah ve mühimmat kaçakçılığına karşı icra edilen faaliyetleri hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edilmektedir' denildi.

Urfa’da flaş operasyon

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum