Çakarlı araç kullananlar yandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yurt genelinde izinsiz çakarlı araç kullanan ya da emniyet şeridini ihlal eden sürücülere karşı denetimlerin hızla devam ettiğini bildirdi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu kapsamda 81 ilde 01-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerince “Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuata izin verilmeyen araçlara takarak kullanan” kişilere karşı yapılan denetimlerde, 807 sürücünün tespit edildiği ve bu araçlardaki çakarların çıkartıldığı, ayrıca şahıslara toplamda 5 Milyon 196 bin TL para cezası uygulandığı öğrenildi.

Bakan Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi,

Trafikte önceliğimiz: “önce insan” Görevi sırasında Işıklı ya da Sesli Uyarı İşareti Bulunan Cihazları kullanan ambulans, itfaiye ve polis gibi araçlarımızın trafikteki önceliği, insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir.” dedi.

Bakan Yerlikaya ayrıca, “Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak Kullanan (Çakar Lamba) ya da Emniyet Şeridini İhlal Eden Sürücülere Karşı Denetimlerimiz Aralıksız Sürecek.” diye ifade etti.

Çakarlı araç kullananlar yandı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum